HTML

Mi ez itt?

A Budapesti Corvinus Egyetem Szociálpolitika mesterszak Foglalkoztatáspolitika szakirányának szakmai gyakorlatával kapcsolatos háttéranyagok, technikai információk, eredmények. A gyakorlat szakmai programja és eredményei mindenki számára, a munkaanyagok csak a résztvevők számára hozzáférhetők.

Utolsó hozzászólások

Közelítő Műhely

2012.09.11. 10:07 bodis.lajos

.

A Közelítő Műhely célja, hogy a budapesti kerületekben ismert problémák kapcsán tematikus műhelymunkákat szervezzen. Azon kívül, hogy civilek, szakmabeliek, szakpolitikusok, egyetemisták és kutatók elmondják a tapasztalataikat, a problémamegoldáson való közös gondolkodásra ösztönözzük őket. Igyekszünk bizonyítani, hogy az együttműködve tanulás, tervezés és megvalósítás hasznára válhat a feleknek. Egyúttal kipróbálunk egy lehetőséget, hogyan újíthatunk a felsőoktatás módszereiben és kapcsolatában a környezetével a Budapesti Corvinus Egyetem Emberi Erőforrások Tanszékén.

.

2012. őszi program: 

.

Érdekképviseletek, egyházak, mozgalmak: közös tanulságok a szervezetfejlesztéshez és a kapcsolattartáshoz?
2012. november 27. 16:30-19:30 (további praktikus információk)

.

A 2012. őszi program értékelése és 2013. tavaszi tervek

Versenyfelhívás önálló elemzések készítését tartalmazó szakmai gyakorlaton való részvételre

.

Mindegyik témának több vitaindítója van, a beszélgetéseket alaposan előkészítjük. A háttérmunkában részt vesznek a BCE szociálpolitika-foglalkoztatáspolitika nappalis mesterszakos és munkapiaci érdek-képviseleti továbbképzési szakos hallgatói. Az egyes műhelyek önálló oldalain találhatók a vitaindító témakörök, szempontok, háttérolvasmányok, a műhelymunka összefoglalója, és időről időre beszámolók a résztvevők tovább aktivitásáról.

A műhelybeszélgetések szakmai dokumentációja erről az oldalról megnyitva használható. A beszélgetések szervezése és a kapcsolattartás megkönnyítése céljából a műhelysorozat facebook-oldalát illetve a műhelyvezető szakmai-oktatási kapcsolattartó oldalát használjuk.

.

.

komment · 1 trackback

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://bce-szocpol-gyakorlat.blog.hu/api/trackback/id/tr384768124

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bűnözés helyi koncentrálódása 2012.11.08. 12:20:19

Személyes elfoglaltságaim miatt a hétfői bejegyzés elmaradt, és eredetileg nem is pótoltam volna, ha nem bukkanok rá véletlenül a Budapesti Corvinus Egyetem egy meghirdetett programjára. A program címe: Rendőrségi modellek és helyi társadalom: a főváro...
süti beállítások módosítása